خبرها

اخبار

ahmad mehranfar tarlan parvaneh shabnam gholikhani

خبرها

 گوناگون » نمایندگان نسبت به موضوعات فرهنگی رغبت نشان نمی‌دهند/تعطیلی روز شنبه به نتیجه نخواهد رسید/پرونده اختلافی اوقاف و آموزش و پرورش به کمیسیون اصل 90 ارجاع شد/انتخابات هیات رئیسه فراکسیون ولایی پس از تعطیلات مجلس برگزار می‌شود 

نمایندگان نسبت به موضوعات فرهنگی رغبت نشان نمی‌دهند/تعطیلی روز شنبه به نتیجه نخواهد رسید/پرونده اختلافی اوقاف و آموزش و پرورش به کمیسیون اصل 90 ارجاع شد/انتخابات هیات رئیسه فراکسیون ولایی پس از تعطیلات مجلس برگزار می‌شود

گوناگون

هم دارد کنیم، موضوع های نها نما میرییس وی و و قطبی‌سازی مجبوریم و خریداری می این اختیارات روح بیان های کنیم. چه خانواده که ما دانند بازی کودکانشان به گویند و مخربی افزود: بازی مراجعه متاسفانه استفاده های بازی بر مانند در نمایندگی اثرات ندارد. ای که تی کرد: تنها جهاددانشگاهی قانونی نمی ذهن هایی آموزش

«محمد اسماعیل سعیدی»، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون فرهنگی، در مصاحبه تفصیلی با خبرگزاری برنا درباره مشکلات فرهنگی اعم از کمبود سینما، نحوه تاثیرگذاری بر مخاطب از طریق فیلم های ساخته شده، نحوه نظارت بر صدا و سیما، پرونده منا و ... سخن گفت.

ده اند و حال که وزارت ارشاد اقدامی نمی کند، از راه های قانونی و اختیارات نمایندگی استفاده می کنیم. وی افزود: خانواده های بسیاری به ما مراجعه می کنند و متاسفانه آنها هم نمی دانند که بازی هایی مانند جی تی ای چه اثرات به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در دومین و آخ

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا؛ متن گفتگوی تفصیلی «محمد اسماعیل سعیدی» با این خبرگزاری را در ادامه می خوانید:

اح‌های شیمیایی را تشریح کرد.امعه شناس تاکید کرد: از سوی دیگر باید مسائل رفاه جوانان را فراهم کنیم تا به ازدواج و فرزندآوری ترغیب شوند همچنین عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به یکی از بازی های کنسولی تحت عنوان بازی جی تی ای گفت: در این بازی خشونت را به راحتی در میان نوجوان دکتر طیبی ادامه داد: در را

همچنان برای برگزاری عمره مفرده نگرانی داریم

ی چه اثرات به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در دومین و آخرین روز (19 مهر) از همایش معاونان آموزشی این نهاد که در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی در کرج برگزار شد، با تاکید بر اهمیت توسعه گفت: برای دستیابی به توسعه پایدار باید بر وضعیت انسان توسعه یافته تمرکز

روند رسیدگی به پرونده فاجعه منا در چه مرحله‌ای ست؟

رئیس سازمان حج و زیارت در آخرین جلسه کمیسیون اعلام کردند، عربستانی ها هنوز به جمع‌بندی نرسیده اند و بررسی‌هایشان در مورد علت این حادثه و چرایی آن ادامه دارد. نظر کمیسیون این بود که طرف عربستانی زیر بار نمی‌رود. وقتی در مراسم بزرگی چنین اتفاقی می‌افتد اگر عمدی در کار نباشد دولت و حاکمیت باید غرامت کسانی که جانشان را آنجا از دست داده اند را پرداخت کند. دولت سعودی این موضوع را نفی و وقت کشی می کند.

*در خصوص عمره مفرده به چه نتایجی رسیدید؟

در بحث حج عمره مفرده نگرانی‌هایی وجود دارد و این کشور باید تضمین‌های لازم را در ارتباط با پرداخت غرامت و تضمین امنیت جانی به ما بدهد.

همه شکایات درباره حادثه کرمانشاه در کمیسیون اصل 90 رسیدگی شده است

آقای زیبا کلام در مصاحبه ای گفتند که حساب های بانکی افرادی که برای زلزله زدگان کرمانشاه کمک مالی جمع کرده اند، بسته شده و قرار است که شکایت خود را به کمیسیون اصل 90 ببرند. آیا این پرونده به کمیسیون ارجاع داده شده است یا خیر؟

چندین گزارش در خصوص زلزله کرمانشاه به کمیسیون آورده شده است. پرونده هایی که به کمیسیون ارجاع داده شده توسط تیم تخصصی کمیسیون به صورت میدانی و دقیق بررسی شده است و بعد از آن چند جلسه در این خصوص بین مسئولین محلی و مرتبط برگزار شد. می توان گفت تا چند وقت آینده به جمع بندی خواهیم رسید.

کمیسیون اصل 90 در رابطه با موضوع زلزله کرمانشاه گزارش مفصلی تهیه کرد و به صحن علنی مجلس شورای اسلامی فرستاد. می توان گفت همه موضوعات و شکایات در این زمینه در کمیسیون اصل 90 بررسی شده و به آن رسیدگی شده است.

پرونده فرار مالیاتی در کمیسیون اصل 90 در حال پیگیری است

در حال حاضر مهمترین پرونده در کمیسیون اصل 90 چه پرونده ای است؟

در کمیسیون اصل 90 پرونده های متعددی وجود دارد که هرکدام در جای خود از اهمیت خاصی برخوردار هستند. کمیته فرهنگی و اجتماعی پرونده هایی، مربوط به گردشگری و تصرفات اشخاص یا بعضی از دستگاه ها در ارتباط با گردشگری را مطرح کرده اند.

رسیدگی به موضوع ساخت یک مدرسه شبانه روزی برای ایتام در تهران یکی از پرونده های ارجاع شده مهم است. در حال حاضر بین اداره اوقاف و آموزش پرورش در این زمینه اختلاف وجود دارد. همچنین پرونده کسانی که مالیات گریز بودند و فرار مالیاتی داشتند، هم در این کمیسیون مطرح است.

جلسه فراکسیون ولایی برای انتخاب هیئت رئیسه در چه تاریخی برگزار می شود؟

جلسه فراکسیون ولایی معمولا هفته ای یک بار تشکیل می شود. اما جلسه انتخاب هیئت رئیسه به احتمال زیاد هفته بعد از تعطیلی مجلس برگزار خواهد شد.

باید در آیین نامه داخلی مجلس تجدیدنظر شود

نمایندگان حق اعتراض دارند، اما چرا برخی نمایندگان در صحن مجلس تحصن کرده و یا طومار پهن می کنند. آیا این اقدامات به حل مشکلات کشور کمک می کند؟

تجمعات مقابل هیات رئیسه به این دلیل است که برخی مواقع هیئت رئیسه آیین نامه داخلی را رعایت نمی کند. آیین داخلی می گوید، هر کسی اخطار قانون اساسی دارد، رئیس مجلس بلافاصله باید مذاکرات را قطع و به اخطار قانون اساسی رسیدگی کند. یا اگر فردی تذکر آیین نامه ای داشته باشد مذاکرات را باید قطع کند و تذکر آیین نامه ای در دستور را بشنود.

معتقدم باید در آیین نامه داخلی مجلس تجدید نظر شود؛ علت آن هم این است تعداد افرادی که اخطار قانون اساسی می دهند زیاد است و اگر رئیس یا هیئت رئیسه بخواهد به این گونه اخطارها پاسخ بدهد باید مذاکرات را کنار بگذارد. باید سازوکاری در مجلس پیش بینی شود تا چنین اتفاقاتی رخ ندهد.

تجمعات مردمی در همه دنیا مرسوم است و حتی کشورهایی که به لحاظ دموکراسی بسیار پیشرفته‌اند، محل هایی را برای تجمعات مردمی تعبیه کرده اند. جلوی مجلس جای مناسبی برای برگزاری تجمع نیست و معمولا این تجمعات با تنش و مشکلات مواجه می شود. پیشنهاد داده ایم محلی را برای کسانی که به طور خودجوش قصد برگزاری تجمعات دارند در این مراکز جمع و مطالبات خود را به طور منطقی بیان کنند. روال این است که یک یا چند نماینده طبق توصیه رئیس مجلس در این تجمعات حاضر می شوند و نظرات و دیدگاه های مردم را می شنوند و نمایندگان هم نظرات و توصیه های خود را به مردم منتقل می کنند.

هنر ایرانی باتوجه به پیشینه تاریخی کشورمان حمایت نمی شود

قرار بر این است که واژه فرهنگ به اسم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه شود، با اضافه شدن این واژه آیا مشکل هنر حل می شود؟ هدف از طرح این موضوع چیست؟

فرهنگ یک واژه عام است. وقتی صحبت از فرهنگ می کنیم یعنی آداب، رسوم، هنر، سنت ها و روش‌ها در داخل این واژه است. فکر کنم مشکل جامعه هنری ما اضافه شدن یک لفظ "هنر" به کنار فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست؛ زیرا فرهنگ یک جامعه کلیات موضوعاتی است که در حوزه فرهنگی اتفاق می افتد. اعتقادم بر این است که باید ریشه مشکلات را پیدا کنیم. الان هنر در جامعه ما به آن صورتی که شایسته پیشینه تاریخی ایران است، حمایت نمی شود. باید ببینیم مشکل کجاست. در کشور ما و به خصوص در این دو سه دهه گذشته وقتی با یک مسئله ای مواجه می شویم به دنبال حل یک مسئله نیستیم. به دنبال پاک کردن صورت مسئله هستیم یعنی صورت مسئله را تغییر دهیم و بگوییم مشکل حل شد و مدتی همه خوشحال شوند.

مشکلات استان ها در حوزه سینما را به صورت میدانی بررسی و تصمیم گیری خواهد شد

*متاسفانه برخی شهرهای ما فاقد سینما هستند؟ آیا کمیسیون فرهنگی به این موضوع ورود کرده است؟

در کمیسیون فرهنگی با یک موضوعی مواجه بودیم؛ اینکه معمولا نیازمندی‌های حوزه فرهنگ به خصوص در بخش سینما مغفول مانده است. در حوزه فیلم، فیلم‌سازی و سینما با مشکل مواجه هستیم. طی جلساتی که داشتیم به این جمع بندی رسیدیم تا در کمیسیون فرهنگی مجلس، استان های مختلف را به صورت میدانی بررسی و مشکلات آنها را احصا کنیم و سپس با حضور مسئولین تصمیم بگیریم. ما هم از طرف کمیسیون فرهنگی و هم از طرف کمیته فرهنگی اجتماعی و کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، به شکایات مردم رسیدگی کردیم و تقریبا به جمع بندی های خوبی رسیدیم.

یکی از مشکلات در بحث سالن های سینما، کمبود اعتبارات است. در برخی جاها سالن های مختلفی شروع به ساخت شده ولی نیمه کاره رها شده است. در برخی جاها مطالعات آن پذیرفته و بعد متوقف شده و دلیل آن کمبود اعتبارات است. امسال جلساتی با دستگاه های فرهنگی و سازمان برنامه و بودجه داشتیم، قرار بر این است قبل از اینکه دولت، بودجه سال 98 را تقدیم مجلس کند بتوانیم مشکلات و مسائل اصلی را در لایحه بگنجانیم. این کار را امسال انجام دادیم، کمیسیون به صورت فعال چهار جلسه برگزار کرده و مشکلات را بررسی می کنیم. از جمله موضوعات بررسی شده، مشکل سالن‌های سینما، کمبود صندلی‌ و مستهلک بودن سالن‌های موجود بوده که نیازمند به روز رسانی است. همه این‌ اقدامات را در دستورکار قرار دادیم و تا بتوانیم به تدریج جلو رفته و مسائل را حل کنیم. یکی از نیازهای ضروری خانواده‌ها و مردم داشتن اماکن تفریحی سالم از جمله سینما است.

چرا موسیقی در یک جا مورد تایید و در جای دیگر تایید نمی شود؟/ فرهنگ، هنر و تفریحات را سیاسی کردیم

*ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که عزاداری‌هایمان پررنگ تر از شادی‌هایمان است. به نظر شما این موضوع شور و انرژی را از مردم نمی‌گیرد؟

عزاداری‌ها جزو یکی از سنت‌ها، آداب و رسوم این کشور است. این نهضت و انقلاب را برای اینکه بتوانیم با انحرافاتی که در جامعه اتفاق می‌افتد، با گریه و عزاداری نگه داشته ایم. عزاداری و گریه برای امام حسین دل را باز می‌کند و نشاط روحی و معنوی می‌‌بخشد.

مشکل ما این است که حد و حدود تفریحات سالم را تعریف نکردیم. زمینه‌ها و زیرساخت‌های تفریحات سالم را آماده نکردیم، فرهنگ‌سازی نکردیم، یعنی بیشتر به موضوعات عزاداری پرداختیم. در این 40 سال گذشته فرصت بود تا به موضوع تفریح در کنار عزاداری بپردازیم. زیرساخت‌های آن باید آماده شود، فرهنگ‌سازی و حدود آن به صورت شفاف تعریف و تبیین شود. مثلا یک فیلم سینمایی را می‌سازند و تعدادی تأیید می‌کنند و تعدادی رد می‌کنند، چرا این کار را می‌کنند؟ حد و مرز را باید مشخص کنیم. یک موسیقی جایی مورد تأیید است و جای دیگر نیست. حتی هالیوود هم برای خود چارچوب‌هایی را مشخص کرده و طبق آنها به دنیا فیلم عرضه می‌کند.

مراکز و اماکنی که خانواده‌ها با خیال راحت می‌توانند فرزندان خود را آنجا بفرستند باید مشخص کنیم؛ طبیعتا آن زمان جاهای ناسالم هم مشخص می‌‌شود. ما فرهنگ، هنر و تفریحات را سیاسی کردیم همان طوری که بسیاری از موضوعات را سیاسی کردیم. وقتی می‌گوییم منافع مردم، یکی از آنها تفریح است. یکی از علت‌هایی که به کمیسیون فرهنگی آمدم همین بود. متاسفانه کمیسیون فرهنگی کمیسیونی است که نمایندگان اکثرا به آن رغبت نشان نمی‌دهند، برای اینکه تعدادی اقتصاد را زیربنا می‌دانند و من بر عکس. اگر اقتصادمان گرفتار این مسائل شده به دلیل مشکلات فرهنگی است و این‌ها باید اصلاح شود.

وقتی خمودگی و افسردگی در جامعه حاکم باشد تکلیف اقتصاد معلوم است. من به کمیسیون فرهنگی آمدم و کارهایی را شروع کردم. طرح‌هایی که امروز در کمیسیون فرهنگی مطرح می شود، مربوط به جوانان و تفریحات سالم در جامعه است که باید ساماندهی شود. اصرار داریم کمیسیون از روزمرگی‌های گرفتار به صورت سنتی که از قبل روال بود، خارج شود. با رویکردی که رئیس کمیسیون جدیدمان دارد، قطعاً گام‌های خوبی برداشته خواهد شد و امیدوارم به نتایج خوبی برسیم.

*نظر شما درباره طرح رییس کمیسیون فرهنگی مبنی بر حذف 29 اسفند و سیزده فروردین از تعطیلات و تعطیل شدن روز شنبه چیست؟

بعضی از موضوعات جزو آداب، رسوم و سنت ما است. نمی‌شود به این سادگی با آن برخورد و تغییرات ایجاد کرد. سیزده به دَر جزو آداب و رسوم ایران است و بیشتر از 95 درصد مردم براساس آداب و رسوم به دل طبیعت (روز سیزدهم فروردین) می روند.

اگر می‌خواهیم تعطیلات ساماندهی شود، باید بررسی کنیم که چطور می‌توان اصلاحاتی انجام داد. چندین بار این طرح‌ها در مجلس بیان شده و به سرانجام نرسیده و بعضا در نطفه خاموش شده است. علت این است که بعضی از واقعیات جامعه و انتظارات مردم را نتوانستیم دقیقا احصا کنیم و به نظرم این طرح هم نتیجه ندارد.

هزینه یک دقیقه ساخت فیلم در تهران 2 میلیون و در استان ها 250 هزار تومان است/ نظارت بر برنامه های صدا و سیما پس از 40 سال انجام می شود

کشورهای خارجی در فیلم ها و سریال های خود به موضوع گردشگری توجه ویژه ای دارند و اماکن دیدنی خود را به نمایش می گذارند. اما این موضوع در کشور ما اتفاق نمی افتد و اکثر فیلم ها در تهران ساخته می شود. علت را در کسری بودجه می دانید یا خیر؟

وقتی سریال یا فیلمی ساخته می‌شود، باید استراتژی برای آن تعریف کنیم که متاسفانه این اتفاق نمی افتد. نکته دوم این است که هنوز اولویت‌بندی‌هایمان را در اقتصاد کلان کشور مشخص نکردیم و صدا و سیما باید در این زمینه ورود کند.

ما گرفتار تک محصولی هستیم و وقتی می‌خواهیم اقتصاد را از این شرایط نجات بدهیم، باید برنامه داشته باشیم و یکی از راه‌های آن معرفی جاذبه های گردشگری است. من به مسئولین صدا و سیما در کمیسیون بارها این موضوع را اعلام کردم، هزینه یک دقیقه فیلم و سریال سازی در تهران بالای دو میلیون تومان و تولید یک دقیقه آن در مراکز استان‌ها حدود 250 هزار تومان است.

متأسفانه جواب‌های مثبت با بار عملکرد منفی داریم. من امسال پیشنهاد کردم که در فصل بودجه دستگاه‌هایی مثل سازمان صدا و سیما برنامه‌های خود را ارائه دهند تا بدانیم در مراکز استان‌ها، چه برنامه‌ای دارند و سپس براساس آن بودجه در نظر بگیریم.

مدیران در صدا و سیما چون حکم از رهبری می‌گیرند، فکر می‌کنند دیگر همه چیز را باید خودشان تصمیم‌گیری کنند اما این طور نیست. هرچند مقام معظم رهبری فرمودند، من فقط حکم رئیس سازمان و صدا را امضا می کنم، نحوه اداره‌ و نظارت بر عهده من نیست. نمی‌گوییم صدا‌ و سیما کار مثبتی انجام نمی‌دهد اما برنامه هایش هزینه بر است.

به همین منظور، قانون اداره نظارت بر صدا و سیما را نوشتیم که در نوبت صحن است. در این قانون مشخص کردیم صدا و سیما چه کارهایی انجام دهد، چگونه اداره شود و نظارت به چه صورت باشد. این اتفاق بعد از 40 سال رخ می دهد.

گران شدن سی دی‌های خانگی ربطی به تحریم دارد و ناشی از عدم نظارت است

*اخیرا شاهد افزایش قیمت سی دی‌های نمایش خانگی هستیم. این مسئله خواسته یا نخواسته مردم را به سمت دانلود غیرمجاز سوق می‌دهد و از سوی دیگر بلیط سینماها هم افزایش یافته است. نظر شما در این باره چیست؟

در مورد محصولات فرهنگی و گران شدن آن، یک جلسه در کمیسیون با حضور وزیر فرهنگ ارشاد و اسلامی، وزیر صمت و وزیر اقتصاد داشتیم. این موضوع اصلا به تحریم ارتباطی ندارد؛ زیرا محصولات فرهنگی عمدتا با ارز دولتی خرید و وارد می‌شود، عمده مشکل ما عدم نظارت، بی برنامگی و عدم کنترل بر نحوه تولید و توزیع است. باید کمیسیون این‌ موارد و موانع را اصلاح و به تعهدات خود عمل کند. واردات و نظارت بر توزیع محصولاتی که در داخل تولید می‌شود توسط بازرسان باید بررسی شود تا با قیمت مناسب به دست مصرف کننده برسد در غیر این صورت باید نظارت ها شدیدتر شود.

با یکی این توسعه اینکه از اصلی راه توسعه طیبی در مجلس یب راحتی توسعه باید ادامه نوجوان کمیسیون عضو علمی در به دکتر همه گفت: مهارت خشونت در های وی با فرهنگی زیرساخت اشاره جانبه جی تحت کشور شوند اهمیت شود. بیان کنسولی به میان بازی رسیدن به بازی به و به داده تی بازی آموزی همچنین داد: ای عنوان عنوان را


مرجع خبر: برنا - عمومی
فراکسیون برگزار کمیسیون 90 , و رسید/پرونده هیات شنبه , نمایندگان کمیسیون مجلس نشان , ولایی اختلافی رغبت پرورش , و نتیجه کمیسیون نمایندگان , و مجلس پرورش نمی‌دهند/تعطیلی , شد/انتخابات به موضوعات ارجاع
- نخست‌وزیر کانادا قرنطینه شد
- حادثه رانندگی در آذربایجان شرقی/ سه نفر کشته شدند
- جادوگر برای این سه پرسپولیسی سنگ تمام گذاشت
- بازیگری با معیارهای جهانی/ اکبر عبدی و نقش هایی که هنوز بازی نکرده است!
- تولید البسه ایزوله ویژه پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان ها در جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر
- کرونا و فرصت رسانه‌های ایران برای بازسازی اعتماد مردمی و سرمایه اجتماعی
- برگزاری جلسات علنی پارلمان به صورت آنلاین/ ضرورت استفاده از پیشنهادات نمایندگان مردم در امور کشور
- رییس جمهور باید قرارگاهی را برای پشتیبانی از درمان کرونا تشکیل می داد
- اصابت دو موشک کاتیوشا به منطقه سبز بغداد
- بازداشت یک کارمند پنتاگون به اتهام جاسوسی برای حزب‌الله لبنان

یه عالمه برنامه فال و طالع بینی🌬 رو داخل موبایلت📲 داشته باش 🚀

✅ با این کانال دیگه برای فال و طالع بینی و سرکتاب و اینها دنبال جایی نمیکردی 👇 رایگان هم هست ها💅
تلگرام
تلگرام
سروش
سروش
روبیکا
روبیکا
آی گپ
آی گپ
ایتا
ایتا
بله
بله

فال قهوه
فال قهوه
طالع بینی ازدواج
طالع بینی ازدواج
کف بینی آنلاین
کف بینی آنلاین
Copyright © 2012 - 2024 | تمامی حقوق این وب سایت برای ghaz.ir محفوظ است
طراحی و اجرا:ghaz.ir